Cele mai cumpărate

Categorii

Oferte speciale

Produse vizualizate

Fishnat Green Betain Crush 800gr

FISH003

Fishnat Green Betain Crush este o nada de calitate premium, realizata printr-o tehnica speciala de spargere a peletilor. 

Mai multe detalii

Atenție: ultimile produse în stoc!

21,90 lei

Alte informații

Fishnat Green Betain Crush este o nada de calitate premium, realizata printr-o tehnica speciala de spargere a peletilor. 

Acesta nada are un continut ridicat de faina peste, spirulina si de betaina, ce rezulta o valoare proteica ridicata. Astfel ei transmit un semnal nutritiv irezistibil pentru orice crap, in orice perioada.

Fishnat Green Betain Crush  este compusa din particule 100% scufundatoare, si functioneaza excelent pe toata durata anului.

Recomandam 2 tipuri de umectare, ce acopera majoritatea situatiilor de pescuit:

1. Umectare cu o cantitate mica de apa (aprox. 150 de ml de apa la o punga de nada), realizata cu pulverizatorul: astfel vom obtine o nada care se deschide repede, odata ce ajunge pe substrat. Este o umectare potrivita pentru lacurile unde sunt multi crapi, iar trasaturile vin repede.

2. Umectare cu o cantitate  mai mare de apa (aprox. 250-300 de ml de apa, adaugata treptat la o punga de nada): astfel vom obtine o nada lipicioasa, care rezista foarte bine pe cosulet atunci cand lansam departe. Este ideala pentru situatiile in care vrem sa selectam exemplarele mai mari sau trebuie sa asteptam mai mult pe trasatura. 

Mod de ambalare: 800 gr
Culoare: verde inchis
Aroma: betaina
Granulatie: 0,1-0,9 mm