Cele mai cumpărate

Categorii

Produse noi

Oferte speciale

Produse vizualizate

Lanseta Carp Expert Double Tip Heavy, 3,9mt, 3lbs Mărește

Lanseta Carp Expert Double Tip Heavy, 3,9mt, 3lbs

13394-390

Carp Expert Double Tip reprezinta o inovatie fantastica de la dezvoltatorii Energo Team. O lanseta 2 in 1, care ne ajuta sa ne acomodam la cele mai diverse situatii, imbinand perfect calitatiile unei lansete de crap cu celei de feeder.

Mai multe detalii

255,00 lei

Alte informații

Carp Expert Double Tip reprezinta o inovatie fantastica de la dezvoltatorii Energo Team.

O lanseta 2 in 1, care ne ajuta sa ne acomodam la cele mai diverse situatii, imbinand perfect calitatiile unei lansete de crap cu celei de feeder.

De multe ori constatam pe balta ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ si suntem nevoiti sa schimbam ceva: sa pescuim la mare distanta cu boilies sau sa incercam mai aproape la feeder cu monturi fine. Cu ajutorul acestei lansete aceste schimbari se pot efectua foarte rapid si eficient schimband varfurile lansetei.

Double Tip apare si in variante mai lungi, de 3,6m si de 3,9m, concepute sa satisfaca si necesitatiile pescarilor mai avansati, cu experienta. Aceste lansete sunt construite pe un blank usor si rezistent din carbon IM12 de cea mai buna calitate. Pe langa aceste calitati lanseta are si o rezerva mare de putere, care ne ajuta atat in cazul lanseurilor lungi cat si pe durata drillurilor cu pesti mai rasariti.

Lanseta este compusa din 3 segmenti pentru pescuitul la crap, un tronson scurt pentru feeder si doua varfuri de rezerva pentru o sensibilitate sporita.

Detalii produs

Nr. elementiboilies- 3, feeder- 3+2
Putere de lansare3 lbs
IneleSIC
Material blankCarbon IM12
Lungime3,9 mt
Clasa de putereheavy