Cele mai cumpărate

Categorii

Produse noi

Oferte speciale

Produse vizualizate

Lanseta Carp Expert Double Tip Junior, 3.0 lbs, 3mt Mărește

Lanseta Carp Expert Double Tip Junior, 3.0 lbs, 3mt

13394-300

Carp Expert Double Tip Junior reprezinta o inovatie fantastica de la dezvoltatorii Energo Team. O lanseta 2 in 1, care ne ajuta sa ne acomodam la cele mai diverse situatii, imbinand perfect calitatiile unei lansete de crap cu celei de feeder.

Mai multe detalii

220,00 lei

Alte informații

Carp Expert Double Tip Junior reprezinta o inovatie fantastica de la dezvoltatorii Energo Team.

O lanseta 2 in 1, care ne ajuta sa ne acomodam la cele mai diverse situatii, imbinand perfect calitatiile unei lansete de crap cu celei de feeder.

De multe ori constatam pe balta ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ si suntem nevoiti sa schimbam ceva: sa pescuim la mare distanta cu boilies sau sa incercam mai aproape la feeder cu monturi fine. Cu ajutorul acestei lansete aceste schimbari se pot efectua foarte rapid si eficient schimband varfurile lansetei.

Double Tip Junior are o lungime de 3mt si o putere de lansare de 3lbs. Greutatea redusa, si blankul aproape indestructibil, o fac ideala mai ales tinerilor pescari care sant la inceput de drum si de multe ori fac niste manevre ,,nu prea sanatoase'' lansetelor.

Construita din carbon IM10, pe un blank usor dar foarte rezistent, aceasta lanseta devine alegerea potrivita pescarilor, care doresc sa descopere tainele pescuitului la crap si la feeder.

Lanseta este compusa din 3 segmenti pentru pescuitul la crap, un tronson scurt pentru feeder si doua varfuri de rezerva pentru o sensibilitate sporita.

Detalii produs

Nr. elementilans. boilie-3, lans. feeder- 3+2
Putere de lansare3 lbs
IneleSIC
Material blankCarbon IM10
Lungime3mt
Clasa de putereheavy