Cele mai cumpărate

Categorii

Oferte speciale

Preturi transport

Valoarea produselor comandate         Pret curier rapid

      *   intre 0- 99 RON                           19,9 RON
      *   intre 100- 190 RON                       9,9 RON
      *   peste 190 RON                              GRATIS

ATENTIE!!!  In cazul in care greutatea coletului depaseste 3 Kg, se mai adauga o taxa de 1 RON pe fiecare kilogram suplimentar. Exemplu: daca coletul cantareste 4.6kg, se adauga o taxa de 2 RON pentru depasirea cu 1,6 kg.

RETUR: clientul plateste transportul pentru produsele returnate in stare originala.~

Timpi de livrare

Timpul normal de livrare este minim o zi si maxim 30 zile. Daca in acest interval de la data comenzii, expedierea nu poate fi realizata sau nu este finalizata din diferite motive (lipsa stoc, produse necorespunzatoare, produse deteriorate, colet pierdut, colet distrus la transport, neconcordanta disponibilitate stoc afisata) cumparatorul va fi anuntat in scris sau telefonic.


Livrare prin Fan Courier:

- Comenziile plasate inainte de ora 14:00 sunt predate la Fan Courier in aceasi zi (exceptand weekend, ziua de luni si sarbatori legale, ori perioadele aglomerate din an).

- Fan Courier livreaza coletele in termen de 48 de ore. Totusi, cel mai adesea, in 90% din cazuri (sau 9 din 10 colete) coletul e livrat in 24 de ore din momentul in care noi il predam firmei de curierat.

-Deoarece timpul de expediere poate fi influentat de multi factori (conditii meteo, functionalitatea mijloacelor de transport... etc) nu putem garanta timpii de expedire prezentati mai sus.


Ridicarea personala a comenzii la magazinul nostru din Cluj-Napoca

 - Comenzile pot fi ridicate personal la magazinul Fishnat din Cluj-Napoca: str. Garibaldi, nr.5In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Fishnat.ro va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Fishnat.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.