Carligele cu ochet Tubertini Serie 881 sunt fabricate din otel japonez...
FeederX Super Scobar este o nada de culoare deschisa, cu un continut...
Fishnat Method Mix Pellet este un amestec, ce are in compozitie in...
Tubertini Serie 4 Opaco sunt carlige usoare, cu o deschizatura larga,...
ICS In-Line Dura Flat Method Feeder sunt cosulete de feeder inventate cu...
Tubertini Serie 1B sunt carlige usoare, super ascutite si finute ideale...
Carlige de calitate japoneza, legate pe fir textil si prevazute cu spin...
Jaxon Arcadia Feeder este o lanseta...
Produse vizualizate
FeederX Super Scobar este o nada de...
PLF012
FeederX Super Scobar este o nada de culoare deschisa, cu un continut foarte ridicat de parmezan, recomandata pentru pescuitul la scobar, mreana si morunas pe raurile cu debit mare si mediu.
Atenție: ultimile produse în stoc!
Disponibil în data de
FeederX Super Scobar 900gr
FeederX Super Scobar este o nada de culoare deschisa, cu un continut foarte ridicat de parmezan, recomandata pentru pescuitul la scobar, mreana si morunas pe raurile cu debit mare si mediu.
Destinatar(i) :
* Câmpuri obligatorii
sau Anulează
FeederX Super Scobar este o nada de culoare deschisa, cu un continut foarte ridicat de parmezan, recomandata pentru pescuitul la scobar, mreana si morunas pe raurile cu debit mare si mediu.
La baza realizarii acestei nade stau ingrediente de ce cea mai buna calitate, particule grele si un continut ridicat de parmezan de cea mai buna calitate.
Datorita faptului ca este o nada completa, nu recomandam aditivarea acesteia, pot fi adaugati cu succes viermi opariti ori vii atunci cand vizam scobarul si moronasul dar putem adauga si porumb dulce atunci cand vizam si mreana. Pentru ca mecanica si umezirea unei nade pentru pescuitul pe rau la scobar este vitala, o sa va descriem modul de preparare a acestei nade pentru o eficienta maxima.
Mod de preparare: Pentru o umezire corecta este nevoie de aprox. 300- 400ml de apa si doua umeziri la interval de 20 minute. Prima umezire se realizeaza prin adaugarea trepata a 250 ml de apa amestecand continuu si energic umand sitarea nadei iar dupa 20 de minute se poate aduga treptat si restul de 100-150ml de apa. Desi dupa prima umezire, folosind cei 250ml de apa, nada pare umezita, dupa aproximativ 20 minute o sa va dati seama ca o mare parte din apa a fost absorbita de particulele mari.
Atentie! In cazul in care nada se usuca din cauza vantului sau a caldurii, eficienta acesteia o sa tinda spre zero. Asigurati-va ca nada este umezita bine pe toata durata partidei iar daca acesta se usuca, ea poate fi umezita cu ajutorul unui pulverizator de apa.
Foarte important este ca, atat dupa prima cat si dupa a doua umezire sa sitati nada pentru o umezire cat mai uniforma.
Mod de ambalare: 900gr