Cele mai cumpărate

Categorii

Oferte speciale

Produse vizualizate

Maros Mix- Nada Series Eco 1kg Vanilie Mărește

Maros Mix- Nada Series Eco 8 kg Capsuna

MABA804

Gama de nade Maros Mix Seria Eco a devenit foarte apreciata de pescari, datorita calitatii ei excelente la un pret imbatabil.

Incepand din 2016, aceasta gama este imbunatatita cu un procent mai mare de peleti- Pellet Tuning, care ajuta la mentinerea pestilor pe vadul nadit pentru o perioada mai lunga. Practic, s-a obtinut o nada mai calitativa, care a ramas la aceiasi pret!

Mai multe detalii

39,90 lei

Alte informații

Gama de nade Maros Mix Seria Eco a devenit foarte apreciata de pescari, datorita calitatii ei excelente la un pret imbatabil.

Incepand din 2016, aceasta gama este imbunatatita cu un procent mai mare de peleti- Pellet Tuning, care ajuta la mentinerea pestilor pe vadul nadit pentru o perioada mai lunga. Practic, s-a obtinut o nada mai calitativa, care a ramas la aceiasi pret!

Maros Mix Seria Eco-Capsuna este o nada de culoare rosie, cu aroma intensa, avand o granulatie medie-mare. Ideala pentru majoritatea pestilor pasnici, cum ar fi crapul sau carasul. Pentru utilizarea nazii in apa rece recomandam sa imbunatatiti amestecul cu o aroma lichida pe baza de alcool.

Aceasta nada se dizolva repede in apa, eliberand aromele intense, care vor atrage pesti in zona nadita chiar si de la distante mari.

Maros Mix Seria Eco-Capsuna se preteaza excelent si pentru pescuitul la feeder sau momitor.

Este o nada excelenta pentru pescuitul la crap, caras si albitura.

Detalii produs

Greutate8 kg