Cele mai cumpărate

Categorii

Oferte speciale

Produse vizualizate

Reducere! Seria Walter Racer River 1 kg Mărește

Seria Walter Racer River 1 kg

MASW105

Avand o experienta de peste 20 de ani in lumea pescuitului de competite, Walter Tamas a lansat propria gama de nada si momeli, gama pilot fiind denumita Racer.

Mai multe detalii

Atenție: ultimile produse în stoc!

14,90 lei

Alte informații

Walter Tamas este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de competitie din lume, avand in palmares multe titluri obtinute la campionatele mondiale si europene. Avand o experienta de peste 20 de ani in lumea pescuitului de competite, Walter Tamas a lansat propria gama de nada si momeli, gama pilot fiind denumita Racer.

Pe langa nadele de crap se regaseste si o nada de apa curgatoare, potrivita pentru prinderea mrenei, scobarului si albiturii de apa curgatoare: Racer River.

Este o nada de culoare maroniu, cu un gust dulce-sarat si cu o aroma intensa de ciocolata si seminte prajite. Avand proprietati bune de colare, aceasta nada poate sa transporte o cantitate insemnata de particule si momeli vii in vadul nadit. Astfel mentine pesti in zona nadita pentru o perioada indelungata.

Dupa preferinta la nada se poate adauga: grau, canepa, pesmet scufundator, pamant, pietris, porumb de conserva sau pe zone cu mreana, faina de cascaval.

Mod de ambalare: 1 kg.