Cele mai cumpărate

Categorii

Oferte speciale

1. Generalitati:

Site-ul www.fishnat.ro este detinut si administrat de societatea comerciala Fishnat S.R.L, avand urmatoarele date de identificare: 
- Cod Unic de Inregistrare RO 33595843 - inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/2720/2014.
- sediul in str. Poet Vasile Carlova, nr. 9, Cluj-Napoca, Jud. Cluj
- Telefon: 0770361954
- E-mail: contact@fishnat.ro

Navigarea pe site-ul www.fishnat.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client. 

Ffishnat.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. 

In caz de divergenta sau neintelegeri intre marelepescar.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

2. Definitii:

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.fishnat.ro. 

Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o comanda. 

Produse - orice produs mentionat in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului. 

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si sa faca plata acestora. 

Vanzator – Fishnat S.R.L, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 33595843 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/2720/2014 cu sediul in Strada Poet Vasile Carlova, nr.9, Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

3. Dreptul de a returna produsele in 14 zile calendaristice

Consumatorul are dreptul legal de a returna produsul in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform Ordonantei de Guvern nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului".

Acest lucru inseamna ca daca v-ati razgandit asupra cumpararii unui produs, il puteti returna prin colet in termen de 14 zile.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.).

Costul transportului de retur este suportat de client.
Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la adresa Comerciantului. Adresa la care se trimit coletele de retur este strada Garibaldi nr. 5, Cluj-Napoca.
 
Returnarea produsului se face impreuna cu o cerere scrisa prin care doriti anularea cumpararii si solicitati returnarea banilor. Aceasta cerere trebuie trimisa pe urmatoarea adresa de

e-mail:contact@fishnat.ro.

In conformitate cu legea in vigoare, Fishnat.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid. 

Termene de returnare a banilor 

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care fishnat.ro este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele. 

 

4. Declinarea responsabilitatii:

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la clientul respectiv.

5. Disponibilitate produse

Fishnat.ro nu granteaza disponibilitate stocului produselor de pe site, sunt cazuri in care, datorita unor erori, anumite produse care apar ca disponibile pe site sa nu fie disponibile in stocul fizic al magazinului sau sa nu corespunda. In astfel de cazuri clientul va fi anuntat telefonic sau in scris despre faptul ca unul sau mai multe produse comandate nu sunt disponibile pe stoc ori nu corespund.

 

6. Preturi

Toate preturile produselor afisate pe magazin includ TVA.

 

7. Garantia produselor

Pentru produsele achizitionate din magazinul online Fishnat.ro se asigura garantie in conformitate cu certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului. 

Garantia acopera orice defectiune fizica constatata in urma utilizarii normale a produselor, fara urme de bruscare sau lovire, soc termic, oxidare sau urme de apa in interiorul produselor electronice.

Prin utilizare normala se intelege utilizarea produsului conform specificatiilor sau a manualului de instructiuni.

Procedurile de service neautorizate de Fishnat.ro conduc automat la pierderea garantiei.

Prezenta garantie nu modifica drepturile consumatorului stipulate in legea 449/2003 cu modificarile si completarile ulterioare.

 

 

8. Comanda 

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc). 

Fishnat.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului. 


Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de accord, ca un reprezentant Fishnat.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii. 

Confirmarea comenzii d-voastra se face prin trimiterea automata a unui e-mail catre adresa asociata contului de Client. Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitarii de comanda din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpara aceste produse nu este incheiat complet pana cand nu vom trimite un e-mail care va anunța ca produsele au fost expediate. 

Fishnat.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii: 
- esuarea / invalidarea tranzactiei online; 
- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei; 
- date incomplete sau incorecte ale Clientului; 
- livrari consecutiv esuate; 

Contractul se considera incheiat intre Client si Fishnat.ro in momentul primirii de catre Client de la Fishnat.ro, prin intermediul postei electronice (e-mail) a notificarii de expediere a Comenzii. 

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre Fishnat.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care Fishnat.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 

 

9. Timpi de livrare

Timpul normal de livrare este minim o zi si maxim 30 zile. Daca in acest interval de la data comenzii, expedierea nu poate fi realizata sau nu este finalizata din diferite motive (lipsa stoc, produse necorespunzatoare, produse deteriorate, colet pierdut, colet distrus la transport, neconcordanta disponibilitate stoc afisata) cumparatorul va fi anuntat in scris sau telefonic.

Livrare prin Fan Courier:

- Comenziile plasate inainte de ora 14:00 sunt predate la Fan Courier in aceasi zi (exceptand weekend, ziua de luni si sarbatori legale, ori perioadele aglomerate din an).

- Fan Courier livreaza coletele in termen de 48 de ore. Totusi, cel mai adesea, in 90% din cazuri (sau 9 din 10 colete) coletul e livrat in 24 de ore din momentul in care noi il predam firmei de curierat.

-Deoarece timpul de expediere poate fi influentat de multi factori (conditii meteo, functionalitatea mijloacelor de transport... etc) nu putem garanta timpii de expedire prezentati mai sus.

 

Ridicarea personala a comenzii la magazinul nostru din Cluj-Napoca.

 

-  Comenzile pot fi ridicate personal la magazinul Fishnat din Cluj-Napoca: str. Garibaldi, nr.5

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Fishnat.ro va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Fishnat.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.  

10. Continutul site-ul www.fishnat.ro.

Imaginile si detaliile tehnice prezentate in site-ul www.fishnat.ro au caracter informativ si exista posibilitatea sa contina erori. Fotografiile produselor, descrierea produselor si preturile, pot fi modificate de catre fishnat.ro fara previz si nu fac obiectul unei obligativitati contractual.

11. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.fishnat.ro este al Proprietarului si al furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului fishnat.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul proprietarului.

 

12. Politica de confidentialitate

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Proprietar, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Proprietarul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Orice utilizator poate cere sa fie sters din baza noastra de date si poate oricand sa aleaga sa nu mai primeasca newsletter-e accesand link-ul “Dezabonare” din subsolul oricarui newsletter. 

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de Fishnat.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site clientilor nostri.

Frauda:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.FISHNAT.RO  SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Vanzator va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
Fiind de acord cu aceste Termene si conditii.

 

 

Pentru informare si suport, ne puteti contacta accesand link-ul "Contact".

Va multumim,

 

Echipa FISHNAT