Cele mai cumpărate

Categorii

Oferte speciale

Produse vizualizate

Reducere! Salmo Slider SD5F GS Mărește

Salmo Slider SD5F GS

SD5F GS

Salmo Slider este un model care a aparut in anul 2003 in oferta Salmo, si datorita eficientei sale a devenit un vobler legendar printre pescarii de spinning.

Mai multe detalii

Atenție: ultimile produse în stoc!

35,00 lei

Alte informații

Salmo Slider este un model care a aparut in anul 2003 in oferta Salmo, si datorita eficientei sale a devenit un vobler legendar printre pescarii de spinning. De la anul aparitiei pana in prezent, acest vobler a contribuit la stabilirea si doborarea unor recorduri fantastice la pescuitul stiucilor.

Avand o actiune incredibil de naturala si o forma unica, Salmo Slider este un model reprezentativ printre voblerele de stiuca, model care a fost sursa inspiratiei pentru mai multi producatori de voblere.

Mod de utilizare: De obicei cu Slider se pescuieste folosind o recuperare rapida, intrerupta din cand in cand cu niste smucituri energice, provocate prin miscarea brusca a varfului.

Inainte de a incepe pescuitul propriu-zis, recomandam sa efectuati niste lansari de proba si sa recuperati voblerul in apa limpede pentru a studia evolutia acestuia si pentru a sincroniza evolutia voblerului cu technica de recuperare. Incercati mereu sa pastrati firul intins, pentru a permite carligului o intepare sigura.

Odata cu racirea vremii si a apelor (2-5 C) recomandam sa recuperati voblerul mai lent, efectuand niste smucituri urmate de pauze de 2-3 secunde. Pescuind in asa fel o sa aveti atacuri si in cele mai vitrege conditii. Atunci cand apele incep sa se incalzeasca mariti viteza de recuperare!

Salmo Slider este o momeala ideala si pentru pescuitul la trena, pastrand o distanta de aprox. 10-30 de mt intre vobler si barca, si efectuand niste smucituri rapide.

http://www.salmo.com.pl/en/slider/

Detalii produs

Marime Ancoradoua ancore nr.8
Adancime Evolutie0,5 mt
Greutate Vobler6 gr
Lungime Vobler5 cm
Cu BileNu